Rezerva rapid: 0734.426.426

Va putem oferi

Furatul miresei cu talibani / micky mouse / americani

Pachet fum greu si gheata carbonica

Ursitoare

Furam mireasa cu talibani/americani sau micky mouse si limuzina Hover, regie proprie.
Mireasa impreuna cu 5 prietene si nasa sunt furate in timpul petrecerii de catre Taliban si Micky Mouse la alegere.
Dupa 40 minute se intorc unde urmeaza si negocierile.
Avantaje: furatul miresei organizat, hotii nostril vor avea grija ca mireasa sa nu intarzie la propria nunta prea mult si sa ajunga in siguranta, iar ginerele sa nu fie chinuit cu rascumpararea.
Aceasta metoda de a fura mireasa este din ce in ce mai cautata in ziua de azi.

Pachetul Fum Greu cu gheata carbonica pentru evenimentul dumneavoastra special :
- fum greu pentru dansul mirilor si pentru ringul de dans - creeaza o atmosfera de basm
- fum greu pentru evidentierea tortului ,
- fum greu pentru orice eveniment
- gheata carbonica pentru paharele de sampanie
Efectul de fum greu se realizeaza prin utilizarea unor masini profesionale speciale , care genereaza un fum greu( gheata nu miroase , este alimentara , nu este toxica ) care nu se ridica la mai mult de 40 cm de sol .

Zanele ursitoare traiesc in castele din nori si sunt fapturi de poveste.
Cele trei surori poarta costume din praf de stele, iar ele au puteri magice.
Ursitoarele concep un text personalizat, pentru fiecare bebelus special.

Zanele ursitoare sunt pline de har si sosesc la ceas de sarbatoare pentru a-i aduce pruncului tau ganduri bune si cadouri simbol pentru ca el sa aiba o viata senina, luminoasa si fericita. .


Porumbei

Artificii

Fantana de ciocolata

Cu ciocolata belgiana de calitate superioara , ofera evenimentului tau o imagine impresionanta . O cascada delicioasa de ciocolata calda gata sa fie combinata cu fructe racoritoare pentru toti invitatii.

Porumbeii sunt simbol al sperantei si iubirii, calitatile de baza ale unei relatii de durata si prezenta lor la nunta dumneavoastra este un moment spectaculos, aducand noroc mirilor. Eliberarea porumbeilor este un moment foarte romantic si important, o adevarata incantare a privirii, atat pentru miri, cat si pentru invitati.

Vulcani de 4 m la iesire de la starea civila, biserica sau sosirea mirilor la restaurant vor creea momente de poveste pentru voi! Artificiile sunt instalate de o firma specializata si echipa profesionista,cu autorizatie.

Machiaj Profesional

Dansatoare orientale

Sofer de inchiriat

Straluceste In cea mai importanta zi a ta! Machiaj professional pentu mirese, baluri, sedinte foto si alte evenimente, realizat cu produse profesionale.

Vreti sa aduceti farmecul Orientului la nunta voastra? O surpriza inedita pentru mire, dansul misterios si seducator al unei cadane aduce energie pozitiva si chef de distractie la petrecere! - un cadou pentru nas sau pur si simplu un moment artistic spectaculos .

Inchiriere sofer - soferul nostru in masina ta. Soferul de inchiriat iti conduce masina ta, iar tu iti petreci timpul fara griji si fara stres. 123 Limuzine iti pune la dispozitie un nou serviciu : soferul de inchiriat care se va ocupa de acest aspect fara sa mai fie grija ta. Toti soferii nostri sunt profesionisti, calificati, imbracati la costum, instruiti special pentru a oferi servicii de calitate.